Over Ons

PIXIE maakt lange hardloopbroeken, gewoon in NL.

Hardloopbroeken op lengte.

Met een binnenbeenlengte tot maar liefst 105 cm, dus ideaal voor de lange Nederlandse vrouwen en mannen.
Voor de juiste lengte kun je op de website www.pixie.nl je eigen maat bestellen en daar je binnenbeenlengte opgeven,
dit is gemeten vanaf het kruis tot op de grond. Zij zorgen dan dat de hardloopbroek helemaal op jouw lengte wordt geleverd.

Speciale technische materialen

PIXIE maakt gebruik van materialen die speciaal zijn ontwikkeld om in te sporten, die een ademend vermogen hebben, zacht en soepel zijn in het dragen en zeer lang mooi blijven.
Supplex is een ademend, zacht en soepel materiaal wat veel op katoen lijkt, maar dit is een technisch materiaal wat geen vocht vasthoudt en zeer lang mooi blijft zonder pillen of kleurverlies.
Microfiber is ook ademend, zacht en gaat ook zeer lang mee maar is wat dunner waardoor het meer geschikt is voor de zomermaanden of als je een voorkeur hebt voor dunnere materialen.

Hardloopbroeken met tekst opdruk.

Zij kunnen de lange hardloop tights ook voor je bedrukken met iedere tekst die je maar wilt. Zo kun je Instructor of Bootcamp op je hardloopbroek laten printen maar ook een leuke kreet! Ook kan er een bedrijfslogo op worden gedrukt, stuur even een mailtje naar info@pixie.nl, zodat zij meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Heb je even geen inspiratie dan hebben zij alvast hele coole opdrukken voor je ontworpen.

Running tights met foto print

Door het gebruik van sublimatieprint kunnen er nu ook de meest waanzinnige hardloop broeken worden ontworpen met daarop foto prints. Heb je zelf een heel goed idee om je eigen unieke hardloopbroek te ontwerpen dan kun je op PIXIE.NL inspiratie opdoen.  De sublimatietecniek zorgt ervoor dat de opdruk echt in het materiaal komt waardoor het net zo lang mee gaat als de broek zelf en niet verdwijnt door wassen of vaal wordt. Dit is echt een supermooie techniek waardoor je lang van je eigen, unieke ontwerp kunt blijven genieten.